IMG 4694 scaled

Luchtgommen als straaltechniek voor hout en houtproducten

Luchtgommen is het zandstralen van oppervlakten uit hout en onderscheidt zich doordat men hier keramische of glaskorrels gebruikt en er onder een lagere druk wordt gestraald om te reinigen en te ontdoen van oude vernis-, was- of verflagen. Deze zachtaardige vorm van zandstralen houdt de materialen en hun structuur volledig intact. Daarom wordt de techniek ook wel eens fijnstralen genoemd.

Traprenovaties, meubelrestauraties, interieur restyling

Het verjongen en verlichten van eiken keukens, parket, plankenvloeren, lambriseringen, buffet- en kleerkasten, tafels, stoelen, deuren, binnendeuren en schrijnwerk, tuinmeubelen, ornamenten, dakgebinten, plafonds en balustrades kan een verrassend effect opleveren. Met behoud van vaste en waardevolle elementen is een nieuw, eigentijds interieur zo gecreëerd.

IMG 0020 scaled
65045958667 4894D8C1 DEDD 4982 8FD9 CDE596EEF315 scaled

Luchtgommen : voor- en nabehandelingen

Er is één adres voor een onberispelijk resultaat: Wood Renovation. Indien gewenst brengen we een finale afwerkingslaag aan. En voorafgaand inspecteren we alle stukken op de mogelijke aanwezigheid van houtworm, waartegen we een probate behandeling voorzien. Anders heeft het geen zin. We zijn actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en het aangrenzend deel van Vlaams-Brabant en Henegouwen.