Home Staging in Wervik
en Geluwe

Verkoopsklaar maken van woningen mits doordachte restyling.

Homestaging betekent het omvormen van woningen en interieurs tot items die eigentijdser en lichter ogen en daardoor sneller aan de juiste prijs verkocht geraken.

Wij hebben er inmiddels ervaring in:

Z

We adviseren u als specialist interieurinrichting.

Z

De algemene lay-out van uw te verkopen woning vereist veelal betere lichtinval, praktischer indeling, logischer circulatieplan, optimaler benutting.

Z

Sommige elementen en meubelstukken kunnen standhouden, andere worden beter herwerkt (geverfd, vernist, gebeitst, gezandstraald, geloogd), nog andere liefst geëlimineerd. Onze raadgevingen zijn natuurlijk vrijblijvend.

Z

Aankleding en accenten worden best geneutraliseerd en geharmoniseerd, rekening houdend met de recente trends in wonen.

Z

De doelstelling is dat de gemiddelde kandidaat-koper zich al onmiddellijk thuisvoelt in “zijn” woning in plaats van in “uw” woning. Daarom houden we constant het gemiddelde profiel van deze kandidaat-koper voor ogen.

Z

Ingeval van leegstand zorgen we voor een minimale aankleding: enkele goed gekozen stukken en een paar juiste accenten maken soms een wereld van verschil.

Z

Ook bij de herlancering van een onroerend goed kunnen, mits inachtneming van een zekere adempauze, dergelijke acties wonderen doen.