Trappen

Ook trappen in eik of andere houtsoort kunnen perfect gerenoveerd worden. Verniste, gebeitste of geboende trappen kunnen ter plaatse gezandstraald worden. Om te voorkomen dat heel u huis in stof is komen wij de ruimte afplakken en de deuren en vensters beschermen.

Eenmaal dit gebeurd is komen wij ter plaatse zandstralen om uw trap blank te zetten, wat de natuurlijke kleur van uw trap teruggeeft. We plaatsen enkele stallen van mogelijke kleuren zodat u kunt beslissen wat het definitief kleur wordt. Eens de trap ingekleurd plaatsen wij een hoogwaardig en sterk mat vernis op de trap zodat u heel gemakkelijk de trap kunt onderhouden met een vochtig doek.

Wij zorgen ervoor dat u steeds tegen de avond gebruik kunt maken van de trap. Wij raden u aan om de ruimte pas te behangen of te schilderen na de renovatiewerken.

Als u een geverfde trap hebt en het is mogelijk die af te breken, dan kunt u opteren om de verflagen te laten verwijderen door chemische reiniging. Op deze manier wordt u hout blank gezet en kan er een nieuwe afwerking op geplaatst worden.

Deze manier van behandelen neemt wel enkele weken in beslag en is dus enkel in totaal renovatie mogelijk.

Hebt u nog vragen of wenst u dat we een vrijblijvende offerte opmaken voor uw trap, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Voor

Na

Voor

Na