Keukens

De keuken is een heel belangrijke ruimte in uw woning. U moet zich er goed voelen en niet gestoord worden door die donkere bruine kleur. Uw keuken is nog in goede staat en u wenst die degelijke keuken niet weg te smijten? Dan hebben we voor u de perfecte oplossing aan een heel redelijke prijs.

Wij nemen al de losse delen mee naar ons atelier waar deze gezandstraald worden, gebeitst in de kleur die u gekozen hebt en plaatsen twee lagen vernis. De deurtjes worden aan beide zijden behandelt. Het kader wordt ter plaatse behandeld, de kastranden worden opgeschuurd Indien. ze in eik zijn worden ze gebeitst in de kleur van uw deurtjes. De binnenkant van uw vitrinekasten worden ook behandelt.Indien ze uit melanine zijn wordt er een primer op geplaatst en een hoogwaardige lak die past bij uw keukendeurtjes, zo zal uw keuken een harmonieus geheel vormen.

Een volledig massief kader kan ter plaatse gezandstraald worden mits een meerprijs. Het is interessant als u nog andere delen in de woning wenst te renoveren door middel van het zandstralen, zo wordt de prijs gedrukt. Op de keuken onderdelen worden twee lagen vernis geplaatst zodat u de keuken gemakkelijk kunt onderhouden met een vochtig doek en milde zeep. Dankzij deze vernislagen is u keuken ook beschermd tegen het dagelijks gebruik. Uw handvatten en deurknopen kunnen meegestraald worden en vernist of vervangen worden.

Uw keuken volledig renoveren neemt ongeveer een week in beslag. Wij starten het liefst op maandag en op vrijdag wordt u keuken afgewerkt zodat u kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Hebt u ook zin gekregen in een nieuwe hedendaagse keuken, aarzel niet en neem contact op met Wood Renovation. Wij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na