Hoe gaan we te werk?

Voor de renovatie van uw keuken, trap, plafond, parket maken we een afspraak met u ter plaatse om de ruimte op te meten en nemen enkele foto's om goed beeld te krijgen van de nodige werken. We bespreken de gepaste behandeling en kunnen indien u het wenst op de binnenkant van een deurtje enkele stalen zetten. We geven u ook de nodige informatie en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Voor de renovatie van losse of verplaatsbare delen zoals meubelen, eetplaatsen of bedden kunt u heel gemakkelijk een prijsofferte vragen. U stuurt ons via het formulier enkele foto's, de afmetingen en een beschrijving van de behandelingen die u wenst te laten uitvoeren.

Binnen de vier dagen ontvangt u van ons een gratis prijsofferte. Indien u akkoord gaat met de prijsofferte kunt u die getekend terugsturen. Wij nemen dan met u contact op om verder af te spreken. We bepalen samen met u een datum voor de start van de werken of het ophalen van uw meubelen. Losse onderdelen kunt u ook zelf tot bij ons brengen wat u de vervoerkosten doet uitsparen.

We zandstralen, beitsen en vernissen alle zichtbare delen van uw meubelen of keuken. Dankzij het extra matte vernis zijn uw onderdelen beschermt tegen het dagelijks gebruik en kunt ze perfect onderhouden met een vochtig doek. Het behandelen van uw meubelen of keuken neemt een grote week in beslag en kan meestal op kort termijn plaatsvinden.

Hebt u zin gekregen in een renovatie van uw interieur of enkele meubelen, vraag dan vlug uw gratis prijsofferte!