Deuren

Donkere eiken deuren zijn prachtig maar verdonkeren en verkleinen de ruimte. Ze zijn meestal van goede kwaliteit en zijn duur in aankoop, daarom raden wij u aan uw deuren te behouden maar ze een nieuwe frisse look te geven.

Bij Wood Renovation geven wij uw deuren een behandeling die ze opnieuw hun mooie uitstraling geeft. We zandstralen de deuren en geven ze een natuurlijke tint of een kleur die u gekozen hebt. Ook de deuromlijsting krijgt dezelfde behandeling. De binnenkast wordt handmatig opgeschuurd en krijgt hetzelfde kleur. We eindigen altijd met twee lagen extra mat vernis om het onderhoud van de deuren te vergemakkelijken. Dankzij het gebruik van de nieuwste professionele producten garandeert Wood Renovation een blijvend resultaat zonder vergeling van het vernis!

Hebt u deuren in een andere houtsoort of met een laagje verf dan kunt u kiezen om de deuren te laten loggen. Deze worden dan in een bad gestoken om alle vorige behandelingen te verwijderen en ze terug blank te zetten. Nadien kunt u kiezen welke eindbehandeling u de deuren geeft.

Bij Wood Renovation zoeken wij naar de gepaste oplossing met het mooiste eindresultaat.

Twijfelt u over de houtsoort of de gepaste behandeling? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons als u informatie wenst of een prijsofferte.

Voor

Na